Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Zayıflama Okulu ve Vizyon

Zayıflama Okulu ve Vizyon

Zayıflama okulu olan Gelişerek Zayıflama online sistemi çalıştığı üyelerin vizyonlarıyla da yakından ilgilenir. Çünkü geniş bir vizyon her zaman yeni ufuklar, başarılacak yeni işler, ulaşılacak yeni başarılar demektir. Henüz hareket geçmemiş olan kişiler bunların ne kadar önemli olduğunu kavrayamayabilir, ancak oturduğumuz yerden de hiçbir başarı bizim olmayacaktır. Bu yüzden mutlak surette harekete geçmek lazım. 

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'nın üyelerini bir bütün olarak ele aldığı için başarılar da kaçınılmaz oluyor. Yeter ki gerçekten değişmek isteyin. Kalıcı zayıflama gelişerek değişim modeliyle mümkün olabilir. Bu yüzden internetten bulduğunuz yazıları okumakla sınırlı kalmayın, kendinize uyacak birtakım programlarla derhal harekete geçin. Unutmayın; düşman dediğimiz şey içimizdedir. Bizim dışımızdaki dünyaya nefret edilecek, bağışlanacak, bize zarar verecek bir kötülük de yoktur aslında. Biz onları da zihnimizde yaratırız.

Zayıflama okulu demek ki üyelerinin sadece bedenleriyle ve nasıl göründükleriyle ilgilenmez. Karşısındaki kişinin bir et yığınından çok daha fazlası, bir insan olduğunun farkındadır. Hiçbir şeyin değişmeyeceği gerçeği kavrandığında hayatı da olduğu gibi kabul etmeye başlarız. Sadece biz değişebiliriz. 


gelişerek zayıflama
Korkularınızdan kurtulmak için Gelişerek Değişin! 



Zayıflama okulu kalıplaşmış zayıflama yöntemleriyle vakit kaybetmez. Kaderimde varmış ben de böyleyim demeyi reddeder. Her insanın biricik ve tek olduğunun farkındadır, bu yüzden bir üyeyle çalıştığımız gibi başka bir üyeyle de çalışamayız. Kalıplaştığını düşündüğünüz kaderinizin yönünü değiştirmek, imkansız dediğiniz şeyi gerçekleştirmek için buradayız. 

Zayıflama okulu asla unutamayacağınız ve yaşınız kaç olursa olsun illa ki okula devam etmeniz gerektiğini, öğrenme süreçlerimizin asla kesilmediğini bizlere bir kez daha hatırlatır. Güzel bir kitaptan alıntılayacak olursak; hayat dediğimiz şey içinde bulunduğunuz durumunu gösteren en korkulu maskesini takar ve kapınızı çalar. Siz her neredeyseniz ondan saklanamazsınız, gelir ve sizi bulur. Peki en korktuğunuz şey nedir?: Mağazada rezil olacağınızı düşünmek mi? Daha çok kilo almak mı? Bir kez daha kalıcı zayıflamak için harekete geçip üç gün sonra pes edeceğiniz mi? İşte hayatın sizi korkutmak için takacağı maske de budur. Bir insan neden korkuyorsa kendini onun kılığına girerek gösterir. 

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama online kilobekçiliği sisteminde korkularınızdan arınmaya da öğreneceksiniz. Çok daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayarak bize ulaşın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder