Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Online Kilo Verme ve Kendine İnanmak

Online Kilo Verme ve Kendine İnanmak

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'da önemsediğimiz ve hatta çok önemsediğimiz konulardan birisi üyelerimizin KENDİLERİNE İNANMALARIDIR... Kendine inanmayan insan hiçbir şey başaramaz! Bu konuyla alakalı olarak Kilo Vermek İçin Zihni Programlayın adlı yazımızı da buraya tıklayarak mutlaka okuyun. 

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama kalıcı kilo verme takibini yaparken üyelerinin zihinsel gelişimleriyle yakından ilgilenir. Geçen günlerde KİGEM'in sayfasında yayınlanan haber de bizim yaptıklarımızı bir kez daha doğruladı. Buffalo Üniversitesi’nde yapılan araştırmalara göre kişiler inandıkları değerleri savundukları zaman psikoloji üzerinde hayli olumlu etkileri oluyor bunların. Genelde susmak daha kolay ve güvenilirdir, anlaşmazlıkları başlamadan bitirir görünebilir ama kendimiz için doğru olduğunu bildiğimiz değerleri savunamazsak bu sefer kendi bildiklerimizden ve kendimizden sürekli şüphe edip her şeyin doğrusu başkalarının bileceğini sanmaya başlıyoruz. 


gelişerek zayıflama
Online Kilo Verme Takibi Gelişerek Zayıflama


Zayıflama okulu olarak; "Doçent Doktor Mark Seery, insanların yaptıkları, söyledikleri ve hissettikleri arasında fark bulunduğunu söylüyor ve ekliyor: ‘İnsanlar uyum gösterebilirler; fakat grupla aynı fikirde olmak kişinin bu durumdan mutlu olduğu anlamına gelmez. Dışsal davranışların içsel deneyime yansıması olumlu olmayabilir.’" bu cümleyi önemsiyoruz. 

Zayıflama Okulu ve Vizyon adlı yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'ya gelen birçok üye daha ilk günlerde etraflarında ne kadar insan olsa da aslında kalabalıklar içinde çok yalnız olduklarını ve kendilerini, yaşadıkları kilo psikolojisini kimselerin anlamadıklarını söylerler. Bu da bizim için sürpriz olmaz. Yalnız hissetmek genelde susmalarına, ya da içinde oldukları sosyal gruplara uyumlu olabilmek için kendi değerlerini savunamamaları anlamına geliyor. Böyle kaotik bir zihinde kalıcı zayıflama sağlanamaz ne yazık ki!

Zayıflama okulu olarak; "Meydan okuma ve tehdit: Amaca ulaşmak için, yüksek kaynakları ve düşük talepleri değerlendirme; meydan okuma denilen canlandırıcı ve pozitif deneyime öncülük ediyor. Bu deneyim, kişilerin kendilerini öz güvenli hissetmelerini sağlıyor. Düşük kaynaklar ve yüksek talepler tehdit denilen ve anksiyete üretimi sağlayan duruma neden oluyor ve bu durumda bireyler daha az güven duygusu hissediyorlar." gibi araştırma sonuçlarını göz önünde bulundurarak ve üyelerimizi yakından tanıyarak kendilerine inanmalarını sağlıyoruz. Aslında gerçekten neler yapabileceğini gören insanlardaki değişim ise inanılmaz. 

Verilen kilolar ise bu gerçek değişimin yanında devede kulak. 

Bizimle buraya tıklayarak iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder