Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Sağlıklı Beslenmek İçin Hangi Gıdaları Tercih Etmeliyiz?

Sağlıklı Beslenmek İçin Hangi Gıdaları Tercih Etmeliyiz?

Zayıflama okulu olarak yeni alternatifler, farklı uygulamalar ve kişiye özel çalışmalarla yolumuza tam gaz devam ediyoruz. 

Zayıflama okulu birçok defa şunu gördü ki, zararlı olduğunu bilindiği halde birçok gıda hâlâ insanların boğazlarından geçip midelerine ulaşıyor. Bile bile lades. Sağlıklı besinleri bir kez daha elden geçirip, BrightSide'ın hazırladığı yazıyı dikkate almakta fayda var.

"Online Kilo Verme ve Kendine İnanmak" adlı yazımızı okudunuz mu?


gelişerek zayıflama
Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama


Zayıflama okulu: Son yıllarda su yerine maden suyu, hoşaf, meyve suyu, çay, kahve tercih edildiğini görüyoruz ve şaşırıyoruz. Başlıca içeceğimiz olan suyun yerini hiçbir içecek tutamaz. Asitli içeceklerden zaten uzak durur kilo vermek isteyen ya da var olan dengeli kilosunu korumak isteyen birisi. Ancak sebze ve meyvelerden yapılma içecekler de kalori olarak yüksek olabilir. Mesela, 250 ml'lik bir elma suyunun 115 kalori olduğunu biliyor muydunuz? 

Zayıflama okulu: Sebzelerin bazıları çiğ bazıları da haşlanmış olarak daha faydalıdır. Haşlanmış havuç daha çok karotenoid, domates ise daha çok likopen içeriyormuş ki bunlar da sağlığımıza faydalı.

Zayıflama okulu: Diyette olan şehir insanları içi sushi epey gözde bir tüketim haline geldi. Ancak bir hamburgerle karşılaştırınca bir porsiyon sushi'nin bir hamburgerden 23 gr daha fazla karbonhidrat barındırdığı tespit edilmiş. 

Şeker yerine bal, tuz yerine soya sosu kullanmak da işe yaramayan başka bir madde olarak gözüe çarpıyor. Kurutulmuş meyve yerine taze meyveleri tercih edin. Alkol kullanmak çoğunlukla yasaklanır diyetlerde, ancak kırmızı şarabın içerdiği polifenolle kan damarlarımızda oldukça iyi bir hızla akar. Bir bardak kuralını ihlal etmeyelim tabii. 

Her gün ortaya bir yenisinin daha çıkacağı sağlıklı tercihler kavramını burada noktalayalım. Bunları takip etmeye çalışmak bile insanı yorabilir. Online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'nın bir üyesi olmak için buraya tıklayın ve detaylı bilgi alın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder